Rólunk mondták

Rólunk mondták

Receptajánló

Erős, sertéscsülök pörkölt

A hagymát megpirítjuk a sertészsíron, majd félrehúzva a bográcsot a tűzről, beleszórjuk a pirospaprikát. (Ekkor “elolvad” és kiengedi a színét..) Óvatosan belerakjuk az előzőekben már kicsontozott és kockára vágott (nem túl kicsire) csülökhúst bőrrel együtt. Visszatesszük a tűzre és kevergetjük […]

Pacal körömmel

A pacalt jó alaposan megtisztítjuk, majd megabáljuk babérlevéllel és néhány fej vöröshagymával. A körmöt láng felett megpirítjuk, langyos vízben kicsit megpuhítjuk és kisebb darabokra vágjuk. Ugyancsak langyos vízben puhítjuk meg a füstölt sertésbőrt, ezután apró darabokra vágjuk. Egy kisebb tábla […]